dyana's FotoPage

By: dyana yusuff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
::JaLaN2 FuYu 1--TgK2 iKaN::

penuh meja ngan mknn
ni la fugu
gembire je zura dpt mkn fugu
View all 14 photos...
cuti fuyu ari tu salmie n zura dtg bercuti kat ymgc ni..bwkla diorg g jln2...memule g mkn fugu pastu g jln kat dlm laut..hehe..sbl ni tak penah la pulak tau ade jln tu..1st time la pegi..jln tu 780meter pjg die..tgh2 tu kire sempadan la antara yamaguchi n fukuoka..sampai kat belah sane tu xde pape pon..pastu patah blk pastu g shizuokan lak..dah puas tgk segale jenis ikan kat situ pastu blk..on the way blk tu singgah shopping2 jap kat youme..pastu br blk rumah


Thursday, 1-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
::Kouyoumi::

pagoda 5 tingkat..name die rurikoji kot
kak ct
possing sket
View all 8 photos...
ahad minggu lps sepatutnye g kouyoumi kat miyajima...tp tak jd.. pastu g la jln2 yamaguchi ngan kak ct..kitorg g shopping2...cuci2 mate..pastu g kat pagoda 5 tingkat tu..nasib baik ade gak momiji..leh la amik gamba sket pastu blk singgah kat shoutengai..ade pokok2 daun kuning cam best je singgah la jap amik gamba lg..hehe pastu g singgah umah akmal jap..pastu blk...


Monday, 14-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
::Halal Bi Halal::

 
 
ambil tempat msg2
View all 10 photos...
kali ni raye ngan org2 indon lak...raye indon ni ade konsert kecil2an..so kitorg bdk2 meysia ni pon kene la nyanyi konon2 artis undangan la ..thn ni semgt btol bdk2 ni siap wat rensyu lg 2 3 hari sbl majlis tu...nak test2 suare la konon2nye...tp bile nyanyi btol2 msg2 suare hehe besela kinchou ..tp suare zaki gak yg best mase part solo tu..ala2 mawi gitu


Sunday, 6-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
::3rd Syawal kat Hofu::

jousei tachi
ngan dak indon
bukit2 dan laut yg indah
View all 11 photos...
semlm g sambut raye ngan org islam lain yg ade kat ymgc ni...kali ni wat kat ats bukit plak..sbl nak sampai tu tersesat2 gak la...name die oohirayama kot...nak naik tu siksa gile...berpusing2 jalan..tp nasib baik sume org ok je cume pening2 sket je...kata ats bukit tu lawa gile pemandangan..nampak laut...bukit2...sume2 lah lawa sgt...tp sejuk le ngan angin2 nye lg abih tudung jd tak best hehe


Friday, 4-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
1st Syawal at Ube

lps semayang raye
jyousei biase la possing je keje...lawa je port
bdk laki pon nak nyibuk gak..hihi
View all 15 photos...
pagi raye g semayang raye kat apentah name bgnn tu kat depan skolah..pastu awal lg sume beramai2 g skolah..amik gamba raye kat skolah..mcm kanak2 nk g beraye je..hehe tgh hari tu lg skali ade open house kat umah kitorg lg..apekan daye umah ni je yg celuih utk sume dak2 yamaguchi ni...mkn lg..ari ni dansei lak masak...menu utama sate...pastu ade pelbagai jenis rendang,ayam,acar dan macam2 lg lah..tere gak dak2 laki ni msk rupenye


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net